Leteci stabri

Vse, kar potrebujete za Oratorij 2016

Vse informacije, ki jih potrebujete za Oratorij 2016 …

1. Termini, kraji in program Pomladanskih srečanj animatorjev Oratorija (PSAO)

2. Oratorijska pošta za voditelje in duhovne asistente oratorijev

3. Prijavnica na PSAO in naročilnica oratorijskih gradiv

Oratorijska gradiva je z naročilom in prevzemom na Pomladanskih srečanjih animatorjev Oratorija mogoče dobiti s popustom. Kasneje bo gradiva mogoče kupiti v trgovini založbe Salve na Rakovniku v Ljubljani, lahko pa jih tudi naročite in vam jih na vaše stroške pošljemo po pošti.

POZOR: Letos bo gradiva možno plačati le z nakazilom na TRR. Zaradi nove zakonodaje plačil z gotovino ne bo.

4. Katalog oratorijskih gradiv 2016

V njem najdete podrobnejši opis gradiv, knjig in priročnikov, ki jih lahko naročite.

5. Elektronska gradiva, ki jih omenja oratorijski priročnik 2016

6. Oratorijska usposabljanja

7. Oratorijska himna 2016

Na letošnjem natečaju za oratorijsko himno je zmagala Maja Triler. Himni lahko prisluhnite na zgornji povezavi ter na CD-ju, ki je na voljo z drugimi oratorijskimi gradivi. Note so seveda na voljo tudi v Oratorijskem priročniku 2016.
Na prvem PSAO v Veržeju je bila posneta tudi uradna koreografija.

8. Oratorijska majica 2016

9. Animatorski spodbujevalnik

10. Izposoja kovčkov

Oratorij Slovenija tudi letos pripravlja didaktične kovčke za izvedbo različnih delavnic (osnovni, pirografi, graviranje, padalo …).

11. Popusti pri partnerjih Oratorija Slovenija

  • Trgovina Antus – popust na ustvarjalni material: V naročilnici gradiv je možno označiti, če želi vaš oratorij prejeti kartico za 25 % popust na vse izdelke v trgovini Antus. Njihov katalog si lahko ogledate tukaj. Kartice boste nato prejeli na PSAO-jih ali po pošti.
  • Trgovina Levček – popust na ustvarjalni material: Z 20 % popustom na vse izdelke so oratorijem naproti letos stopili tudi pri trgovini Levček. Kupone za popust boste lahko dobili na PSAO-jih.
  • Slovenski šolski muzej v Ljubljani – popust na vstopnice: Za oratorije nudijo 50 % popust na vstopnice. Letos med drugim ponujajo tudi šolsko uro, pri kateri se bodo otroci nekaj naučili o bl. Antonu Martinu Slomšku, ki je na Slovenskem v 19. stoletju zelo spodbujal razvoj šol in splošnega ljudskega znanja. (V povezavi z zgledom in vrednoto za oratorijski 2. dan po priročniku.)

Morda vas zanima tudi