Leteci stabri

Vabljeni na oratorijske “ČIPS večere” za animatorje

Tudi letos Združenje animatorjev Oratorija že tradicionalno organizira ČIPS večere za mlade, letos z naslovom “Masko na faco, ne na srce!” Za vas pripravljamo tri večere na temo “odnosi”, ti pa bodo letos potekali preko Zoom-a, z začetkom ob 19. uri s sveto mašo.

Prvi večer bo potekal v soboto, 6. februarja. V goste smo povabili mlada zakonca Tino in Gašperja Berčiča. Spregovorila bosta o začetku njune zveze, zakonu in ustvarjanju družine.
Pri drugem večeru, v soboto 20. februarja, bo sodeloval g. Matevž Mehle, direktor Katoliške mladine in duhovni asistent v Študentskem domu Janeza Frančiška Gnidovca v Ljubljani. Spregovoril bo o ustvarjanju kvalitetnih odnosov, kako pomembna je komunikacija (tudi fizična, ne le “online”) in kako imeti kvalitetne odnose v času epidemije, pa naj bodo to odnos fant – dekle ali odnos v družini.
V soboto 27. februarja pa vabimo na družabni večer, kjer za vas pripravljamo noro dobre igre, ob katerih se boste zelo nasmejali! 🙂

Prijave niso obvezne. Povezava do vsakega večera bo objavljena na Facebook strani dogodka in na naši spletni strani. Če želiš povezavo dobiti po e-pošti, pa povabljen/a, da vseeno izpolniš PRIJAVNICO.

Morda vas zanima tudi