Leteci stabri

Oratorijski voditelji – poštni seznam

1. Ustvari filter preko iskalnika

V glavnem predalu na GMail-u v iskalnik vnesite elektronski naslov liste oratorijskih voditeljev (oratorijski-voditelji@googlegroups.com), nato pa kliknite na gumb Prikaži možnosti iskanja.

2. Iščimo vsa sporočila prejeta iz skupine

V pogledu možnosti iskanja premaknite iskani mail v polje “Od“. Tako bo ustvarjen filter vključeval vso pošto prejeto iz maila skupine. Za nadaljevanje kliknite gumb “Ustvari filter“.

3. Sporočila ne označi kot vsiljena

Da si zagotovimo da noben mail iz skupine ni označen za nezaželjenega označimo to možnost na seznamu. Po želji lahko nastavimo tudi več različnih opcij. Če izberemo še kakšno dodatno nastavite je priporočljivo, da se označi tudi nastavitev “Filter uporabi tudi za … ustreznih pogovorov“. Za konec pa kliknemo “Ustvari filter” in tako končamo z nastavitvijo filtra.

A. Noga prejetega sporočila

V nogi vsakega maila z liste lahko najdete elektronski naslov, na katerega se pošlje kakršno koli sporočilo. Po poslanem sporočilu je mail, s katerega je bilo poslano sporočilo – odjavljeno.

B. Nastavitve članstva skupine

Če obiščete stran skupine Oratorijski-voditelji na Google Skupinah, medtem ko ste prijavljeni v svoj GMail račun lahko vidite celotno vsebino skupine. Za obisk skupine sledite povezavi v nogi sporočila ali kliknite na: https://groups.google.com/g/oratorijski-voditelji?hl=sl

Na levi strani najdite povezavo “Nastavitve mojega članstva

V naslednjem oknu pa izberite “Zapusti skupino

C. Pišite pisarni

Pišite mail na oratorijsko pisarno (pisarna@oratorij.net) z zahtevo za odstranitev s seznama Oratorijski voditelji.