Leteci stabri

V maju še trije posveti voditeljev

V Ljubljani 19. 5., Celju 20. 5. in Murski Soboti 27. 5.

Prizadevne ekipe Združenja animatorjev Oratorija v maju pripravljajo še 3 posvete voditeljev, ki bodo namenjene izmenjavi dobrih praks, druženju in pridobivanju koristnih informacij za izvedbo letošnjega oratorija.

Petek, 19. maj: Celje

Posvet se bo začel ob 19. uri v Salezijanskem mladinskem centru Celje.

Sobota, 20. maj: Ljubljana (PRESTAVLJEN NA JESEN!)

Ta posvet bo potekal malo drugače, kot smo vajeni. Poleg voditeljev bo namenjen tudi animatorjem in bo odlična dopolnitev priprav na letošnji oratorij. Izmenjava izkušenj in dobrih praks z drugimi oratoriji lahko olajša marsikatero težavo. Osvežili boste znanje don Boskovega preventivnega vzgojnega sistema in iskali ustrezne poti reševanja za kriznih situacij.

Zbiranje se začne ob 8.30 na Rakovniku v Ljubljani. Program se bo zaključil okrog 13. ure, seveda bo poskrbljeno tudi za dobro malico!

Sobota, 27. maj: Murska Sobota

Program se bo začel ob 19. uri s sveto mašo v cerkvi sv. Nikolaja v Murski Soboti, po maši pa bo sledilo srečanje vseh voditeljev murskosoboške škofije. Skupaj se boste pogovorili o izzivih, s katerimi se srečujete, se boste lahko z zvrhano mero zagnanosti podali naprej v vaše letošnje delo.

Lepo vabljeni tudi vsi ostali mladi iz škofije, saj bo za vas pripravljen družabni večer.

Prijave niso potrebne.

 

 

Morda vas zanima tudi