Leteci stabri

Popusti pri partnerjih Oratorija Slovenija in druge koristne informacije

Popusti:

Pri levčku  

Z 20 % popustom na vse izdelke oratorijem naproti prihajajo v trgovini Pri levčku. Pri spletnem nakupu vpišite kodo: “ORATORIJ23”. Če se oglasite v njihovi trgovini, pa je dovolj, da poveste, iz katerega oratorija prihajate.

Samson Kamnik

Podjetje se odlikuje s tem, da materiale in izdelke v veliki meri proizvajajo sami. Oratorijem nudijo 10 % popust na ves material v svoji spletni trgovini ali v njihovih prostorih na Kovinarski c. 28 v Kamniku. Do popusta ste upravičeni s kodo “oratorij2023”.

Rayher

Oratorijem nudi 25 % popust na ves likovni in ustvarjalni material. Poslovalnice imajo v Ljubljani, Kopru, Novi Gorici in Novem mestu. Material prav tako lahko naročite prek njihove spletne strani (pod opombe dopišite »ORATORIJ 2023«) ali pa po e-pošti: info@rayher.si.

Druge informacije:

Snemanje oratorijske zgodbe

Letos so se za snemanje oratorijske zgodbe, ki bo lahko na voljo vsem animatorjem, prijazno ponudili v Oratoriju Šmartno pri Litiji. Če bi želeli za oratorijsko zgodbo prikazati v filmski različici, bo torej do poletja na voljo in na razpolago na YouTube kanalu Oratorija Slovenija.

Mavrični zabavnik o Hobitu

Tudi letos bo osrednji lik Mavričnega zabavnika, poletne izdaje Mavrice, oratorijski junak: hobit Bilbo. V zabavniku bodo našli dobro branje in izzive tako predšolski otroci kot osnovnošolci.