Leteci stabri

Oratorijska jesen 2022

Letošnja jesen bo postregla z mnogimi oratorijskimi dogodki. Vsak lahko najde kaj zase. Vabljeni!

Jesenski posvet voditeljev

KDAJ? 12. novembra ob 9h
KJE? v Salezijanskem mladinskem centru Rakovnik, Ljubljana

Se spomniš kdaj si nazadnje kot voditelj/-ica animatorske skupine zadnjič organiziral/-a duhovni večer in se je nanj odzvala celotna animatorska skupina? Morda nikoli? Postavljamo duhovnost na prenizko mesto v animatorski skupini? To in še več na letošnjem jesenskem posvetu voditeljev. Vabljeni trenutni in bodoči voditelji oratorijev ter pomočniki.

PRIJAVE: TUKAJ

Animatorij “Hobitorij” aka. oratorijski dan za animatorje

KDAJ? 19. novembra ob 9h
KJE? v Zavodu Friderika I. Barage v Novem mestu

Vabljen na oratorijski dan za hobite (če pa si animator, si prav tako dobrodošel)! 😉 Komaj čakamo, da se po dveh letih ponovno vračamo v živo! 😃
Prispevek: 2 €
PRIJAVE: do 17. 11. TUKAJ

“Hobbit night” – filmski maraton

KDAJ? 2. decembra ob 19h 
KJE? v Don Boskovem centru Maribor

Zakaj ne bi sebi (in vaši animatorski skupini) podarili zgodnjega Miklavževega darila in se odpravili na izlet in v dobro družbo? Pridite na “Hobbit night” v Maribor! Skupaj si bomo ogledali prvi in drugi del filmske trilogije Hobit. Tako se bomo podali na dogodivščino spoznavanja Srednjega sveta ter odkrili, zakaj je Hobit postal tema oratorija 2023. Priložnosti za druženje in deljenje oratorijskih izkušen bo zvrhan koš, prav tako pa bomo poskrbeli za hrano in pijačo. Dogodek se bo zaključil okoli prve ure zjutraj naslednjega dne, zato vam ponujamo tudi možnost, da prenočite v centru. Res toplo vabljeni.

Prispevek: 5 €
PRIJAVE: do 25. 11. TUKAJ

Usposabljanje Oratorijski voditelj I

  • 16.-18. decembra v Dominikovem domu na Pohorju
  • 3.-5. februarja v Repnjah pri Vodicah

Usposabljanje je namenjeno voditeljem oratorija in najožjim sodelavcem voditeljev. Udeležil naj bi se ga vsak oratorijski voditelj, ki vstopa v to vlogo, in je pogoj za pridobitev certifikata Oratorijski voditelj.

Prispevek za bivanje: 45 €
PRIJAVETUKAJ

Več informacij o ostalih oratorijskih usposabljanjih, ki jih lahko naročite za vašo animatorsko skupino, najdete na: oratorij.net/usposabljanja.

Morda vas zanima tudi