Leteci stabri

“Z usposabljanja za voditelje težko prideš nespremenjen”

Usposabljanje ORATORIJSKI VODITELJ I

Tudi letos novi voditelji (in tisti, ki se ga še niste udeležili) vabljeni na usposabljanje Oratorijski voditelj I. Na njem boste dobili nujno potrebno znanje za vodenje animatorske skupine in oratorija, hkrati pa z njim pridobili certifikat Oratorijski voditelj.

ZA KOGA?

Usposabljanje je namenjeno voditeljem oratorija in najožjim sodelavcem voditeljev. Udeležil naj bi se ga vsak oratorijski voditelj, ki vstopa v to vlogo.

“Z usposabljanja za voditelje težko prideš nespremenjen. Verjetno boš obogaten z novimi poznanstvi, nabrušen z novim znanjem, prekaljen z izkušnjami in opogumljen z Božjo besedo.” (Izidor, udeleženec)

VSEBINA?

Oratorijski duh, pedagoško ozadje oratorija, vloga oratorijskega voditelja, odnos do animatorjev in delo z njimi, načrtovanje in organizacija oratorija, priprava animatorjev na kateheze …

KJE IN KDAJ?

Usposabljanje poteka tri dni (vikend). Zaradi kvalitete dela je število udeležencev omejeno na 30; iz posamezne župnije se usposabljanja lahko udeležijo do trije udeleženci.

Termini 2022/23:

  • 16.-18. december na Pohorju (Dominikov dom)
  • 3.-5. februar v Repnjah

PRISPEVEK?

Udeleženci pokrijete strošek bivanja v višini 45 €, samo usposabljanje pa je zaradi sofinanciranja Slovenske škofovske konference za udeležence brezplačno.

PRIJAVNICA

Morda vas zanima tudi